SEGRE

Detingut per robar a la casa que reformava a les Borges

Va vendre les joies en un portal de segona mà

Imatge de la comissaria dels Mossos a Lleida.

Imatge de la comissaria dels Mossos a Lleida.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van detenir aquest dijous un home de 59 anys i nacionalitat marroquina acusat de robar en un habitatge de les Borges Blanques on havia portat a terme obres de rehabilitació. Segons van informar ahir fonts de la policia autonòmica, la propietària de l’immoble, que l’havia estat reformat arran d’un incendi l’any 2017, va presentar una denúncia a l’adonar-se que li faltaven joies, jocs de coberts de plata i diversos vasos de vidre tallat, entre altres objectes de la llar.

Les indagacions es van centrar en les persones que havien treballat en la rehabilitació de l’habitatge i en les últimes operacions que s’havien dut a terme als establiments de venda d’objectes de segona mà. Després de comprovar que l’home havia portat a terme tres vendes de sis joies que la propietària va identificar com a seues, van procedir a la seua detenció com un presumpte autor d’un delicte de robatori.

L’acusat, que també era veí de la capital de les Garrigues i tenia antecedents policials per robatoris amb força, va passar ahir a la tarda a disposició judicial i va quedar en llibertat amb càrrecs després de prestar declaració.

tracking