SEGRE

TURISME PONT FESTIU

El turisme de Lleida voreja el ple per Sant Joan amb més del 95% d'ocupació

La més alta va ser als municipis on hi va haver baixades de falles i altres festes del foc

Descens de ràfting ahir a la Noguera Pallaresa.

Descens de ràfting ahir a la Noguera Pallaresa.RUBBER RIVER RAFTING

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ocupació mitjana dels establiments turístics de Lleida ha superat el 95 per cent durant el pont festiu de Sant Joan, segons dades del Patronat de Turisme de la Diputació.

Aquest percentatge que frega el ple a l’inici de la temporada d’estiu ha superat les previsions més optimistes de l’organisme provincial. El seu director, Juli Alegre, va assenyalar que un clima favorable i esdeveniments com les falles del Pirineu (més informació a la pàgina 32) han contribuït que nombrosos allotjaments hagin penjat el cartell de ple tant a les comarques del pla com a les del Pirineu. Això s’ha donat especialment a les cases de turisme rural i als bungalous dels càmpings.

Alegre va assenyalar que la majoria d’aquests visitants van procedir de diferents punts de Catalunya, sovint en grups de familiars i amics. Va afegir que el bon inici de l’estiu reforça les expectatives de superar l’afluència de turistes de l’any passat.

Per la seua part, el responsable de l’associació d’empreses d’esports d’aventura del Sobirà, Flòrido Dolcet, va assegurar que les condicions de treball han estat immillorables durant el pont de Sant Joan amb un 75 per cent de producció, en especial en activitats de ràfting, i un 100 per cent d’ocupació als establiments hotelers.

El bon temps ha garantit l’assistència de turistes i les reserves, per la qual cosa aquest ha estat el millor cap de setmana des de l’inici de la temporada a mitjans de març.

Descens de ràfting ahir a la Noguera Pallaresa.

Descens de ràfting ahir a la Noguera Pallaresa.RUBBER RIVER RAFTING

tracking