SEGRE

EQUIPAMENTS OBRES

Tanquen les piscines del Palai de Gèu de l'1 al 7 de juliol per obres per evitar fugues

L’exterior del Palai de Gèu de Vielha.

L’exterior del Palai de Gèu de Vielha.AJUNTAMENT DE VIELHA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Vielha e Mijaran iniciarà avui treballs per rehabilitar les piscines interiors del Palai de Gèu. Aquesta actuació obligarà a tancar-les al públic una setmana, entre els dies 1 i 7 de juliol.

En els dies previs, els treballs es concentraran a la zona dels vestidors. Aquesta actuació té com a finalitat evitar humitats i filtracions d’aigua a l’edifici, segons van indicar fonts municipals.

L’objectiu del consistori és reobrir les piscines interiors del Palai de Gèu el 8 de juliol. Per la seua part, el gimnàs i la resta d’activitats esportives es desenvoluparan amb normalitat a partir del dia 1 de juliol.

El regidor d’Esports, Alberto López, va afirmar que aquesta actuació “és necessària per millorar el servei que oferim als usuaris” i es va disculpar per “les molèsties que puguin ocasionar-los aquestes intervencions”. Va afegir que les obres són “en benefici de la qualitat d’aquest equipament a partir d’aquest estiu”.

L’actuació al Palai de Gèu se sumarà a la iniciada fa un mes per instal·lar la pista de patinatge llogada a l’ajuntament de Barcelona.

Fonts municipals van indicar que el muntatge ha finalitzat i els operaris estan duent a terme proves per verificar que tot funciona correctament.

tracking