SEGRE

Un ferit greu en un xoc entre dos camions a l'A-2 a Cervera

L’accident provoca cues de fins a 7 quilòmetres en sentit Barcelona

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El copilot d'un camió ha resultat ferit greu aquest dimarts al matí en un xoc per encalç entre dos vehicles pesants a l'A-2, al seu pas per Cervera, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT). L’home ha hagut de ser excarcerat del vehicle i ha estat traslladat amb un helicòpter del SEM a un hospital de Barcelona.

L’accident ha tingut lloc al voltant de les 6 del matí al punt quilomètric 517 en sentit Barcelona quan, per causes que es desconeixen i s’investiguen, un camió ha xocat per encalç amb un altre camió avariat i aturat al voral. El conductor del primer camió ha resultat ferit lleu i el del segon, il·lès.

L’accident ha obligat a tallar l’A-2 en direcció Barcelona durant més de dos hores i mitja, fet que ha provocat retencions de més de 7 km que han arribat fins a Tàrrega (consulta l'estat actual de l'afectació viària). Els Mossos d’Esquadra han desviat el trànsit per l’antiga N-II. A més, un dels vehicles ha vessat gasoil, fet que ha obligat a netejar la via, una tasca en què treballen fins a 7 dotacions Bombers i personal carreteres

En l’accident també hi han treballat patrulles dels Mossos d’Esquadra, dues ambulàncies i un helicòpter del SEM.

Un dels dos camions implicat en el xoc

Un ferit greu en un xoc entre dos camions a l'A-2 a CerveraSegre Tàrrega

tracking