SEGRE

MUNICIPIS SOLIDARITAT

El consell investiga la solitud de la gent gran de la comarca

Juntament amb l’entitat que gestiona residència i centre de dia

El centre de serveis de bases del consell.

El centre de serveis de bases del consell.C.C.A.R.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El consell de l’Alta Ribagorça i l’Associació Benestar i Desenvolupament, que gestiona la residència i el centre de dia del Pont de Suert i l’atenció domiciliària a la comarca, han firmat un acord per portar a terme un projecte sobre la Solitud no desitjada dirigit a la tercera edat.

La iniciativa serà coordinada per aquesta associació en col·laboració amb el ministeri de Sanitat, Consum i Benestar Social i té com a objectiu abordar una investigació sobre les causes i efectes de la solitud no desitjada en les persones grans. Aquesta investigació consisteix en un estudi qualitatiu de la percepció del grau de solitud en les persones majors de setanta anys que viuen a l’Alta Ribagorça.

Segons va explicar el president en funcions del consell, Josep Lluís Farrero, els resultats obtinguts seran de gran utilitat per poder posar en marxa altres projectes de suport a les persones d’avançada edat que es trobin en aquesta situació. Pilar Rodríguez, de l’Associació Benestar i Desenvolupament, va indicar que l’experiència es podria aplicar en altres comarques.

tracking