SEGRE

MUNICIPIS EQUIPAMENTS

Compromís d'Educació per ampliar l'escola del Palau

L’alcalde reitera la necessitat de construir una guarderia

Francesc Balcells.

Francesc Balcells.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La conselleria d’Educació es va comprometre ahir a unificar i ampliar l’escola del Palau d’Anglesola. L’alcalde de la localitat, Francesc Balcells, es va reunir amb el delegat d’Educació a Lleida, Carles Vega, per parlar del futur del equipament. Balcells li va traslladar la necessitat urgent d’ampliar i unificar les dos escoles en un recinte i va insistir en la construcció d’una guarderia.

Segons fonts municipals, Vega es va comprometre a redactar en breu el conveni que firmaran l’ajuntament i la conselleria i que donarà inici al projecte per ampliar el centre.

La conselleria d’Educació “s’ha compromès a fer realitat l’ampliació i unificació de l’escola del Palau”, va assegurar Balsells. El primer edil va apuntar que aquest projecte “és molt necessari si volem fer una escola que respongui a les necessitats d’escolarització dels nens i nenes”. Així mateix, va assegurar que “el primer pas és la redacció del projecte i la firma del conveni que donarà llum verda i posarà data a l’inici de les obres”.

L’alcalde també va anunciar després d’aquesta trobada que un cop passat l’estiu es reunirà amb el consell escolar i l’Ampa del Palau per explicar-los el projecte i fer-los partícips d’aquesta iniciativa.

tracking