SEGRE

RURALS EN PLENA ONADA DE CALOR

Multat per circular per un camp sense segar a Àger

Possible sanció de fins a 3.000 euros

Imatge de la furgoneta, el conductor de la qual va ser denunciat.

Imatge de la furgoneta, el conductor de la qual va ser denunciat.AGENTS RURALS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Agents Rurals han denunciat un conductor després que el cap de setmana passat fos sorprès estacionat amb una furgoneta a l’interior d’un camp de cereal sense segar a Àger. Els fets van tenir lloc a primera hora del matí de dissabte passat, en plena onada de calor, i els Rurals van aixecar una acta per circular per l’interior del camp al tractar-se d’una infracció de caràcter greu de la llei d’accés motoritzat al medi natural.

En aquest cas, l’infractor s’enfronta a un sanció que va des dels 300,51 euros fins als 3.005,1 euros. La furgoneta estava estacionada amb l’avancé posat i el sostre aixecat, per la qual cosa no es descarta que l’infractor pernoctés a la zona. Els Agents Rurals van recordar que “estacionar un vehicle en un camp de cereal, o bé en qualsevol altre lloc on la vegetació seca estigui en contacte amb el sistema d’escapament d’un vehicle és una imprudència greu per les altes temperatures d’alguns catalitzadors, que poden provocar un incendi”.

D’altra banda, van denunciar sis persones per haver acampat sense autorització en espais d’interès natural de Tragó i Santa Anna.

tracking