SEGRE

MUNICIPIS EQUIPAMENTS

Guissona obre avui el bar de l'Ateneu deu anys després

L’entitat assegura que “els retards han estat un calvari”

Balart amb el responsable del bar, que obrirà avui divendres.

Balart amb el responsable del bar, que obrirà avui divendres.X. SANTESMASSES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ateneu de Guissona obrirà avui el bar després d’una dècada de projectes i obres. El president de l’entitat, Josep Balart, va manifestar que “han estat un autèntic calvari tant les tramitacions com els retards per les obres” d’aquesta part de l’edifici que estava projectat que obrís les portes fa tres anys. El bar estarà obert tot l’any i els dimarts farà descans setmanal.

No obstant, l’acabament de les obres de l’edifici social avança a un altre ritme. Un conveni de cessió al consistori va portar l’any 2009 a projectar una inversió de 3,5 milions en la remodelació de la seu. Els treballs s’han anat aturant per diversos processos concursals dels adjudicataris de les obres.

Estava previst que aquest equipament, que obrirà cada dia, estigués a punt fa tres anys

L’any passat, el consistori va aprovar un nou crèdit d’1,5 milions d’euros per obrir la seu el maig passat. Tanmateix, els treballs es van paralitzar en diverses ocasions durant l’any passat per la falta d’acords entre tècnics i operaris dels treballs.

Dimecres passat, el primer ple del nou ajuntament de Guissona va aprovar crear una comissió amb la participació de tots els grups polítics per negociar l’acabament de les obres.

Segons l’alcalde, Jaume Ars, “sent molt optimistes, els treballs podrien acabar-se al desembre”. Segons el conveni aprovat entre l’ajuntament i l’Ateneu, se cedeix a Guissona la sala d’actes i la segona planta, mentre que la primera i el bar queden en propietat de la societat.

tracking