SEGRE

MUNICIPIS OCUPACIÓ

Rialp dóna ocupació aquest l'estiu a nou joves del poble

Menors que rebran 400 euros al mes

Alguns dels joves treballant a Rialp.

Alguns dels joves treballant a Rialp.AYUNTAMIENTO DE RIALP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Rialp ha posat en marxa de nou el segon pla d’ocupació per a joves del municipi, després de la bona resposta del jovent en la convocatòria de l’any passat. En aquesta ocasió, un total de nou adolescents d’aquesta localitat del Pallars Sobirà, de 16 i 17 anys, s’encarregaran del manteniment dels espais públics de la localitat, col·laboraran amb les entitats del poble i duran a terme tasques d’administració, entre altres actuacions, segons va explicar l’alcalde, Gerard Sabarich.

Els joves van començar a treballar aquest juliol i durant aquest mes seran set les persones que participaran en aquest pla d’ocupació, mentre que a l’agost seran dos adolescents més els que s’encarregaran d’aquestes tasques.

Sabarich va apuntar que els joves treballaran mitja jornada, entre les 09.00 i les 13.00 hores, i percebran un salari d’uns 400 euros nets al mes cada un. El primer edil va assegurar que aquest projecte està finançat amb fons propis de l’ajuntament. Val a recordar que els pressupostos municipals per a aquest exercici preveien una partida d’uns 12.000 euros per donar ocupació a joves de la localitat durant els mesos d’estiu.

tracking