SEGRE

ADMINISTRACIÓ PROVINCIAL I COMARCAL

Latorre i Navinés, vicepresidents de la Diputació i més pes del Pirineu

La presidenta del col·legi de secretaris i interventors, nova coordinadora general

Membres d’ERC del pla i del Pirineu, ahir a Mollerussa.

Membres d’ERC del pla i del Pirineu, ahir a Mollerussa.ALBA MOR

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les dos vicepresidències reservades per a Junts per Catalunya (JxCat) a la nova Diputació ja tenen nom. La primera serà per a l’alcalde de Torrefarrera, Jordi Latorre, mentre que el regidor de Montferrer i Castellbò Antoni Navinés ocuparà la tercera. ERC haurà de decidir a qui assignarà la segona i la quarta després d’elegir com a president l’alcalde de Bellvís, Joan Talarn. Totes dos formacions intercanvien ja documents per configurar un pla de govern comú i poder tancar un pacte la propera setmana. JxCat va avançar que el seu conté 120 propostes

Junts ha situat el seu únic diputat provincial al Pirineu en una posició preeminent, i també els d’ERC a les comarques de muntanya han expressat la seua voluntat d’assumir un pes més gran en el nou govern.

Al marge d’acords entre partits, Esquerra ha elegit la nova coordinadora general de la Diputació. Serà Cèlia Argilés, presidenta del col·legi de secretaris i interventors de l’administració local a Lleida.

D’altra banda, ERC i JxCat van tornar a temptejar una aliança al consell del Pallars Jussà amb Òmnium com a mediador, després d’haver trencat negociacions i que Junts plantegés governar al costat del PSC.

Membres d’ERC del pla i del Pirineu, ahir a Mollerussa.

Membres d’ERC del pla i del Pirineu, ahir a Mollerussa.ALBA MOR

tracking