SEGRE

TRÀNSIT SINISTRALITAT

Tallada l'A-2 a Sidamon per dos xocs amb sis camions implicats

Un dels tràilers va quedar creuat al mig de l’autovia en direcció Lleida || Es van fer desviacions obligatòries per la vella N-II i hi va haver grans retencions

Un dels camions implicats en el sinistre múltiple va bolcar i va envair els dos carrils en direcció Lleida.

Un dels camions implicats en el sinistre múltiple va bolcar i va envair els dos carrils en direcció Lleida.MAITE MONNÉ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dos accidents entre diversos camions a l’autovia a Sidamon, al Pla d’Urgell, van obligar ahir a tallar aquesta carretera en direcció Lleida durant més d’una hora i van causar retencions de fins a deu quilòmetres. El primer accident va tenir lloc a les 16.10 hores en el punt quilomètric 480 de l’A-2 quan, per causes que es desconeixen, es va produir un xoc en cadena per encalç entre tres camions i un vehicle, a l’altura del terme municipal de Sidamon. A causa de la col·lisió, un dels camions va bolcar per la part de la cabina i el conductor va quedar atrapat a l’interior. Fins al lloc es van desplaçar diverses dotacions dels Bombers, el Sistema d’Emergències Mèdiques i dels Mossos d’Esquadra. El camió va quedar creuat a la carretera, tallant els carrils de circulació cap a Lleida. Trenta minuts després d’aquest primer accident, i just a la cua de vehicles que es van veure afectats per les retencions, es va produir una altra col·lisió entre tres camions. En cap dels dos accidents es van registrar ferits.

Segons va informar el Servei Català de Trànsit, l’autovia va quedar totalment tallada en aquest tram en direcció Lleida fins a les 17,39 hores, quan es va poder reobrir un dels carrils després que una grua pogués retirar alguns dels vehicles implicats en els accidents. Els Mossos d’Esquadra van establir una desviació obligatòria per a camions per la vella N-II. Les mateixes fonts van assenyalar que els accidents van causar retencions de vehicles de fins a deu quilòmetres com a màxim i l’autovia es va reobrir completament a les 21.00 hores.

Campanyes davant de l’augment de viatges a l’estiu

El Servei Català de Trànsit i els Mossos d’Esquadra han incrementat els missatges a través de les xarxes socials per conscienciar la ciutadania de la importància d’una conducció segura davant de l’augment de la mobilitat a les carreteres durant aquest estiu. La lluita contra l’excés de velocitat, les distraccions i el consum d’alcohol és prioritària per reduir la sinistralitat a la carretera.

Un dels camions implicats en el sinistre múltiple va bolcar i va envair els dos carrils en direcció Lleida.

Un dels camions implicats en el sinistre múltiple va bolcar i va envair els dos carrils en direcció Lleida.MAITE MONNÉ

tracking