SEGRE

MUNICIPIS URBANISME

Vielha sancionarà els cartells i les tanques publicitàries sense llicència

En detecten una d’instal·lada sense autorització vora una rotonda

La tanca il·legal, amb el telèfon de l’empresa esborrat.

La tanca il·legal, amb el telèfon de l’empresa esborrat.AJUNTAMENT DE VIELHA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Vielha sancionarà els cartells i les tanques publicitàries que s’instal·lin al municipi sense autorització, d’acord amb l’ordenança que regula des de fa més de cinc anys la publicitat a l’espai públic. Així ho va anunciar l’equip de govern d’Unitat d’Aran (UA), després d’haver constatat la construcció sense llicència d’un gran cartell publicitari en una parcel·la particular al peu de la rotonda de la C-28 que dóna accés a l’hotel Tuca.

L’alcalde, Juan Antonio Serrano (UA), va explicar que l’ajuntament ha obert un expedient sancionador contra l’empresa propietària de la tanca publicitària il·legal. Va afegir que actuaran igual davant de qualsevol altra infracció de la norma, que obliga a obtenir permís municipal per instal·lar aquest tipus de publicitat. “Actuarem contra les empreses que ofereixen aquests espais publicitaris, no contra les que s’hi anuncien”, va puntualitzar.

L’ordenança municipal de Vielha, pionera en el seu dia a les comarques lleidatanes i adoptada en els últims anys per altres municipis, no afecta els anuncis que ja estaven a la via pública abans de l’aprovació del text.

tracking