SEGRE

PROMOCIÓ INICIATIVES

El consell elabora dos noves guies turístiques i de serveis

Per promocionar l’oferta d’activitats i equipaments

S’han repartit per les oficines de turisme de la comarca.

S’han repartit per les oficines de turisme de la comarca.CONSELL COMARCAL DE LA ALTA RIBAGORÇA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El consell de l’Alta Ribagorça ha elaborat dos noves guies de promoció turística per a aquesta temporada: la Festiu i la guia de serveis. Les dos s’han repartit per les oficines d’informació turística de la comarca.

La guia Festiu recull tota l’oferta d’activitats esportives i competicions, falles, festes majors, concerts, excursions, visites guiades i cursos de les entitats que es porten a terme durant els mesos d’estiu fins a mitjans de setembre.

Paral·lelament, la nova guia de serveis de la comarca mostra les dades bàsiques de contacte de serveis públics i privats com allotjaments, restaurants, empreses d’activitat i serveis generals agrupats per municipis i incorpora també un apartat amb una desena de propostes imprescindibles per descobrir el territori.

El president del consell en funcions, Josep Lluís Farrero, va indicar que les dos guies promocionen la mobilitat pel territori ja que “qualsevol visitant disposa de la informació i les activitats que es fan als diferents pobles que conformen la comarca de l’Alta Ribagorça”.

tracking