SEGRE

Confiscades més de 2.400 plantes de marihuana a Os de Balaguer

El cultiu disposava d'un sistema de reg que agafava aigua del pantà de Santa Anna i funcionava amb un generador elèctric

Confiscades més de 2.000 plantes de marihuana a Os de Balaguer

Confiscades més de 2.000 plantes de marihuana a Os de Balaguer

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Servei de Protecció de la Naturalesa (SEPRONA) de la Guàrdia Civil va localitzar i confiscar dijous un total de 2.427 plantes de marihuana en una massa forestal a Os de Balaguer, al costat del pantà de Santa Anna.

La intervenció va tenir lloc el passat dijous 4 de juliol sobre les 18:00h, quan els agents de SEPRONA es trobaven patrullant per la zona mencionada i van trobar una plantació de petites plantes de cànnabis amagades entre la zona forestal. El cultiu disposava d'un sistema de reg que agafava aigua del pantà i funcionava amb un generador elèctric. Els agents van veure una persona que suposadament regava el cultiu de la plantació i aquesta, al veure'ls, va intentar escapar-se, però va ser detingut per un dels agents després d'una persecució. Davant dels fets els agents van detenir i posar a disposició judicial l'home, A.K., de 32 anys i de nacionalitat Albanesa, com a suposat autor d'un delicte contra la salut pública per cultiu i elaboració de drogues. 

tracking