SEGRE

MUNICIPIS CARTIPÀS

La Seu crea la vicealcaldia i la compartiran ERC i JxCat

Serà per a Viaplana i després per a Fàbrega

La presentació ahir del nou cartipàs municipal de la Seu.

La presentació ahir del nou cartipàs municipal de la Seu.AJUNTAMENT DE LA SEU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nou ajuntament de la Seu d’Urgell tindrà un càrrec fins ara inèdit, el de vicealcalde, que compartiran ERC i JxCat, els dos socis de govern que s’alternaran també a l’alcaldia. Així, l’actual alcalde de Junts, Jordi Fàbrega, passarà a ser vicealcalde quan conclogui el seu període pactat de dos anys i tres mesos al capdavant del consistori. Per la seua part, el portaveu republicà, Francesc Viaplana, ostentarà aquest càrrec de nova creació fins que arribi el moment de rellevar Fàbrega com a primer edil fins al final del mandat.

L’alcalde va explicar que la vicealcaldia pretén “donar més dedicació a temes com l’arribada dels estudis d’Inefc o la candidatura del romànic com a Patrimoni Mundial”.

El ple va aprovar ahir a la nit el nou organigrama de govern, que inclourà tres noves regidories: Projectes Estratègics, que estarà primer en mans de Viaplana i després passarà a Fàbrega; Patrimoni Natural, que dirigirà Núria Tomàs; i Patrimoni Cultural i Museus, el responsable de la qual serà Carlos Guàrdia. El nou consistori reforçarà l’àrea de Treball Fronterer, que encapçala Carme Espuga.

tracking