SEGRE

MUNICIPIS URBANISME

Mollerussa inicia la reforma de Prat de la Riba als sis mesos d'adjudicar-se

Les obres es van ajornar per no coincidir amb Sant Josep i els veïns podran circular-hi

El carrer Prat de la Riba de Mollerussa, on s’eliminaran els espais d’estacionament.

El carrer Prat de la Riba de Mollerussa, on s’eliminaran els espais d’estacionament.ALBA MOR

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Mollerussa preveu iniciar demà els treballs previs per a la reforma del carrer Prat de la Riba, que transcorre paral·lel a la via del tren i és un dels accessos a la capital del Pla d’Urgell.

L’alcalde, Marc Solsona, va explicar que dilluns començarà el gruix de les obres, que es van adjudicar a finals de gener a Romà Infraestructures i Serveis per 218.226 euros. Solsona va apuntar que el retard en l’inici dels treballs es deu al fet que es van ajornar per no coincidir amb la celebració de la Fira de Sant Josep al març i que després van decidir esperar a l’estiu per començar la reforma. El primer edil va apuntar que la intenció és que els veïns puguin circular pel carrer Prat de la Riba mentre durin les obres de millora d’aquesta via de la ciutat.

L’ajuntament inverteix 218.000 euros en els treballs, a càrrec de Romà Infraestructures i Serveis

Els treballs compten amb un termini d’execució de dos mesos i mig i s’eliminaran els espais d’estacionament, que es compensaran amb els que s’han habilitat a l’altre costat de la via de tren, al solar contigu a la nova estació d’autobusos. També s’eliminarà la vorera annexa a la via. Així mateix, es mantindran els dos sentits de circulació i es construiran tres passos de vianants elevats. La reforma de Prat de la Riba compta amb una subvenció de 121.000 euros de la Diputació. D’altra banda, la resta de l’import del projecte, que estava pressupostat inicialment en 242.487 euros, es repartirà a parts iguals entre el consistori i el veïnat.

tracking