SEGRE

SUCCESSOS EMERGÈNCIES

Mor un veí de Golmés en un accident laboral a Bellpuig

El sinistre es va produir ahir a la fàbrica de palets Chep || Va quedar atrapat sota material de producció i els companys el van alliberar però no van poder salvar-lo

L’accident es va produir minuts abans de les tres de la tarda a l’empresa de palets Chep de Bellpuig.

L’accident es va produir minuts abans de les tres de la tarda a l’empresa de palets Chep de Bellpuig.SEGRE TÀRREGA

Creat:

Actualitzat:

Un veí de Golmés de 43 anys, José Luis Segura Lara, va morir ahir a primera hora de la tarda en un accident laboral a la fàbrica de palets Chep de Bellpuig. L’operari va perdre la vida al quedar atrapat en un màquina a l’interior de l’empresa, situada a la carretera d’Ivars d’Urgell (LV-3344). Els serveis d’emergència van rebre a les 14.54 hores l’avís de l’emergència i fins al lloc es van desplaçar diverses ambulàncies i un helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), patrulles dels Mossos d’Esquadra i dos dotacions dels Bombers de la Generalitat, encara que aquests últims van ser desactivats minuts després.

El sinistre es va produir en una línia de producció de palets i caixes de plàstic, quan va caure a sobre del treballador material de producció, segons van informar els Mossos.

L’operari va quedar atrapat i altres treballadors van poder alliberar-lo. Tanmateix, malgrat la ràpida actuació dels serveis d’emergències, no van poder fer res per salvar-li la vida. Posteriorment, els Mossos van posar els fets en coneixement del jutjat de guàrdia de Lleida i del departament de Treball, d’acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals. L’alcalde de Bellpuig, Jordi Estiarte, es va personar a l’empresa per transmetre les seues condolences.

El 2018 van morir un total de nou persones a la feina a Lleida, quatre menys que l’any anterior Fa menys d’un mes hi va haver un altre accident laboral mortal a Lleida. L’empresari Josep Oriol Pelegrí Ruiz, de 40 anys, d’Electricitat Industrial Pelegrí de Torrefarrera, va morir el 18 de juny al patir un sinistre en una empresa d’Alcoletge. L’home va caure en un forat i va rebre un fort cop al cap.  El 17 de maig va morir una treballadora de 48 anys d’una empresa de maquinària del polígon de Les Canals de Lleida al ser atropellada per un camió a l’interior del recinte.  D’altra banda, un home de 54 anys va resultar ferit ahir a Juncosa després que li caigués una bala de palla a sobre. El sinistre va tenir lloc a les 19.55 hores i va ser evacuat a l’Arnau amb pronòstic menys greu.

tracking