SEGRE

POLÍTICA PLENS

El nou govern de Tàrrega costarà 210.000 € a l'any en sous, un 18% més

Vista de la localitat de Tàrrega, on van succeir els fets.

Vista de la localitat de Tàrrega, on van succeir els fets.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ple de l’ajuntament de Tàrrega va aprovar ahir el cartipàs i les retribucions del nou equip de govern, que ascendeixen a un total de 210.126 euros bruts anuals, un 18% més que l’anterior.

L’actual alcaldessa, Alba Pijuan (ERC), té dedicació completa amb una retribució de 49.651 euros, mentre que la ja exalcaldessa, Rosa Maria Perelló (JxCat), tenia una dedicació del 25% perquè cobrava de la Diputació la resta de la jornada.

Les retribucions van ser aprovades amb 10 vots a favor de l’equip de govern (ERC i CUP) i el PSC i l’abstenció de JxCat. L’anterior govern el formaven 11 edils i l’actual compta amb 8, que tenen més dedicació. A banda de la dedicació exclusiva de Pijuan, dos regidors tindran una dedicació del 80%, Ivonne Pont i Xavier Rossell (els dos d’ERC), amb una retribució de 28.215 euros, i Carlos Vílchez (CUP) tindrà una jornada del 75%, per la qual rebrà 26.451 euros.

Per la seua part, la dedicació de Teresa Sala (CUP) i Assumpta Pijuan (ERC) serà del 70% amb una retribució de 24.688 euros, i finalment, Dani Esqué (CUP) i Núria Robert (ERC) tindran una dedicació del 40% amb una retribució de 14.107 euros.

tracking