SEGRE

EQUIPAMENTS SERVEIS

Massoteres amplia i renova el local social i de teatre

La remodelació es completarà amb un espai annex de lleure

Imatge del nou local social i de teatre de Massoteres.

Imatge del nou local social i de teatre de Massoteres.X. SANTESMASSES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Massoteres ha finalitzat aquesta setmana la remodelació del local social i sala de teatre. Les obres han permès doblar la superfície de l’equipament gràcies a una construcció annexa a l’edifici sustentada sobre els vestidors de la piscina municipal. Segons l’acalde, Miquel Àngel Marina, l’objectiu és poder donar millor cabuda a celebracions populars i per a les activitats que els veïns de la població requereixin, així com oferir més espai al certamen anual de teatre i monòlegs Buscatalents que ja va per la vuitena edició.

El certamen de teatre ha fet que en aquest municipi de poc més de 200 veïns s’hagi constituït una companyia de teatre, Els Massots. El nou local disposa d’una gran sala diàfana, dos lavabos públics, uns vestidors i una porta posterior d’emergència. Una vegada completada l’ampliació, el local té ara 220 metres quadrats. El projecte, finançat per la Diputació, ha comptat amb una inversió de 75.000 euros.

Els treballs han permès doblar la superfície de l’equipament amb un edifici annex

De forma paral·lela, el consistori iniciarà en les properes setmanes la remodelació d’un espai annex al local social i a la zona esportiva. Segons Miquel Àngel Marina, es tracta d’uns terrenys de 490 metres quadrats en els quals es preveu instal·lar bancs per asseure’s, arbres i en el futur un equipament de gimnàstica. Per a l’alcalde, el fet de ser al costat del local social i la pista en garanteix l’ús i la viabilitat. Aquest projecte contempla una inversió de 38.000 euros.

tracking