SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

L'abusador d'una passatgera en un autocar té atemorit Almenar

El jutge de guàrdia va decretar-ne ahir al migdia l’ingrés a la presó || Va assetjar les empleades de la biblioteca municipal i acumula un llarg historial delictiu

El veí d’Almenar va ingressar ahir al Centre Penitenciari de Ponent.

El veí d’Almenar va ingressar ahir al Centre Penitenciari de Ponent.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jutge de guàrdia de Lleida va dictar ahir l’ingrés preventiu a presó per al veí d’Almenar de 26 anys que van ser detingut dimecres per abusar sexualment, pegar i robar a una passatgera de l’autocar de la línia regular Alfarràs-Lleida i agredir dos agents durant la persecució que va finalitzar amb el seu arrest. El jove acumula un llarg historial delictiu en el qual cal destacar els tocaments i assetjament sexual que va fer a diverses empleades de la biblioteca municipal Ramon Berenguer IV d’Almenar. D’alguna d’elles tenia una ordre d’allunyament.

L’alcaldessa d’aquesta localitat del Segrià, Teresa Malla, va afirmar ahir a aquest diari que l’agressor “té atemorit tot el poble i causa conflictes constantment”. Així, està previst que al mes de setembre se celebri un judici contra ell per robatoris en diferents dependències municipals. També ha protagonitzat diversos assalts en habitatges, destrosses i ha estat detingut per tràfic de drogues. L’empresonat també va ser condemnat per atropellar amb la bici una dona l’any 2015. Ha estat ingressat diverses vegades a l’hospital Santa Maria i a la presó, segons van indicar fonts properes al cas. “És veure’l pel poble i posar-nos a tremolar perquè no saps com reaccionarà, ja que és una persona violenta i desequilibrada”, va explicar una veïna.

L’home va ser detingut dimecres al migdia al carrer Tallada de la ciutat de Lleida poc després d’arribar amb un autocar de la línia Alfarràs-Lleida. A la parada de l’avinguda Prat de la Riba, davant del col·legi Lestonnac, va començar a pegar a una passatgera que va tirar a terra, la va agafar dels cabells i li va robar la bossa. Abans li havia fet tocaments a l’autocar. Va fugir cap a la falda de la Seu Vella mentre diversos ciutadans i un agent de la Policia Nacional van socórrer la víctima. L’home va ser localitzat pels Mossos minuts després a l’entorn de la Seu Vella i va fugir de nou després d’agredir dos policies. La persecució va finalitzar al carrer Tallada. La víctima, que va patir una fractura a un braç, va explicar que l’individu es va asseure al seu costat a l’autocar i li va fer tocaments. Quan va baixar, l’home la va atacar violentament.

tracking