SEGRE

COMARQUES

La Generalitat certifica Pirineus-Noguera Pallaresa com a Destinació de Natura i Muntanya en Família

5 municipis i 45 establiments reben la certificació perquè disposen d’una oferta turística adaptada a les famílies

La Generalitat certifica Pirineus-Noguera Pallaresa com a Destinació de Natura i Muntanya en Família

La Generalitat certifica Pirineus-Noguera Pallaresa com a Destinació de Natura i Muntanya en FamíliaGENERALITAT DE CATALUNYA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, ha lliurat avui als alcaldes de Sort, Raimon Monterde; de Rialp, Gerard Sabarich; de Soriguera, Josep Ramon Fondevilla; de Llavorsí, Josep Vidal; i del Baix Pallars, Anna Sentinella, els diplomes que acrediten aquests municipis com a Destinació de Natura i Muntanya en Família. A l’acte l’han acompanyat el director general de Turisme, Octavi Bono, i el director de l’Agència Catalana de Turisme, David Font.

La consellera Chacón també ha lliurat les plaques acreditatives als 45 establiments dels municipis i punts d’interès turístic d’aquesta marca: 21 allotjaments turístics, 11 empreses d’activitats, 2 agències de viatges, 8 restaurants, una oficina d’informació turística, un centre d’interpretació i l’estació d’esquí de Port Ainé. Aquest alt nombre de certificacions demostra l’alt grau d’implicació del sector turístic de la zona, públic i privat, en aquest projecte.

Amb aquesta nova incorporació, a Catalunya hi ha 7 destinacions certificades com aNatura i Muntanya en família: La Vall de Boí, Les Valls d’Àneu, Pirineus-Noguera Pallaresa, Berga i La Vall d’en Bas-Les Preses, als Pirineus; Muntanyes de Prades, a la Costa Daurada; i Els Ports, a Terres de l’Ebre.

tracking