SEGRE

TRÀNSIT SINISTRALITAT

Un xoc múltiple causa cinc ferits en l'enèsim accident a l'N-240

El sinistre, amb 7 vehicles implicats, va causar llargues cues en plena operació sortida cap a la platja || Retencions quilomètriques en un altre xoc a l’A-2 a Fondarella

Un dels vehicles implicats ahir en la col·lisió múltiple a l’N-240, a Lleida.

Un dels vehicles implicats ahir en la col·lisió múltiple a l’N-240, a Lleida.J. TEIXIDÓ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cinc persones van resultar ferides ahir en una col·lisió entre diversos vehicles en l’enèsim accident a l’N-240, al terme municipal de Lleida. Segons van informar els serveis d’emergències, l’avís es va rebre a les 19.37 hores, quan, per causes que es desconeixen, fins a 7 vehicles es van veure implicats en una col·lisió al punt quilomètric 83 d’aquesta carretera. Fins al lloc de l’accident es van desplaçar tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, que van establir un pas alternatiu, set dotacions de Bombers i cinc ambulàncies del SEM. Segons el Servei Català de Trànsit, cap de les persones ferides no presentava un pronòstic greu. A la zona es van originar llargues cues al tallar-se la carretera en els dos sentits en plena operació sortida cap a la platja. D’altra banda, dos persones van resultar ferides lleus en una sortida de via a l’A-2 a Vilagrassa. Aquest sinistre va tenir lloc a les 19.41 hores al quilòmetre 503 en direcció Lleida. Els Mossos van desviar el trànsit per la calçada lateral. A Balaguer, una altra persona va resultar ferida lleu al patir una sortida de via amb el seu vehicle a la C-13.

Al matí també es van registrar cues quilomètriques a l’autovia arran d’una col·lisió múltiple registrada al terme municipal de Fondarella. L’avís es va rebre a les 9.20 hores a causa que es va produir un xoc entre dos turismes i un camió al punt quilomètric 583 d’aquesta via. Dos persones van resultar ferides menys greus a l’accident i van ser traslladades a l’hospital Arnau de Vilanova. Es van registrar retencions de fins a tres quilòmetres.

Un dels vehicles implicats ahir en la col·lisió múltiple a l’N-240, a Lleida.

Un dels vehicles implicats ahir en la col·lisió múltiple a l’N-240, a Lleida.J. TEIXIDÓ

tracking