SEGRE

TRÀNSIT EMERGÈNCIES

Mor un jove de Mollerussa en un accident de moto a Barcelona

El sinistre es va produir divendres a la tarda a Sarrià-Sant Gervasi quan va xocar contra un autocar || Dotze víctimes mortals aquest any a la capital catalana

L’accident es va produir a la intersecció entre els carrers Sant Eusebi i Balmes.

L’accident es va produir a la intersecció entre els carrers Sant Eusebi i Balmes.GOOGLE MAPS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un jove de Mollerussa de 26 anys, Àlex Galitó, va morir divendres a la tarda en un accident de trànsit a Barcelona. El lleidatà anava en una moto que va col·lidir contra un autocar al districte de Sarrià-Sant Gervasi de la capital catalana.

L’accident va tenir lloc poc després de les 16.00 hores a l’altura del número 34 del carrer Sant Eusebi a la intersecció amb Balmes. Fins al lloc van anar diverses ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que no van poder fer res per salvar la vida al motorista, que va morir pràcticament a l’acte.

La Guàrdia Urbana s’ha fet càrrec de la investigació de l’accident per determinar-ne les causes

La Unitat d’Investigació i Prevenció de l’Accidentalitat (Uipa) de la Guàrdia Urbana s’ha fet càrrec del cas, segons va informar l’ajuntament de Barcelona. El consistori, en un comunicat, “lamenta, una vegada més, la mort d’aquest ciutadà, trasllada el condol a la família i amics, i reafirma el compromís per continuar treballant per reduir les víctimes d’accidents de trànsit a la ciutat”. Amb el de divendres, ja són dotze les persones que han mort en sinistres viaris el 2019 a la capital catalana.

La notícia de la mort d’Àlex Galitó va generar una enorme commoció a Mollerussa, on la seua família regenta una agència de viatges. El SEM va oferir atenció psicològica a la família.

D’altra banda, un motorista va resultar ferit ahir al migdia al caure a la carretera C-1311 al seu pas per Tremp, segons van informar els Bombers de la Generalitat, que van activar una dotació. L’accident es va produir a les 13.13 hores en direcció al Pont de Montanyana. El motorista va fer-se una ferida en una cama i va ser evacuat a l’hospital del Pallars amb pronòstic lleu.

tracking