SEGRE

SUCCESSOS INCENDI

VÍDEO. Alarma al cremar l'abocador de Cervera

El foc es va originar en una zona on hi havia pneumàtics i va causar una densa columna de fum || Dos bombers van haver de ser atesos al lloc per haver-ne inhalat

La negra fumarada que va provocar l’incendi a l’abocador de Cervera va ser visible a tota la Segarra i en comarques veïnes.

La negra fumarada que va provocar l’incendi a l’abocador de Cervera va ser visible a tota la Segarra i en comarques veïnes.X. SANTESMASSES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un espectacular incendi va calcinar ahir part dels residus acumulats a l’abocador de Cervera, ubicat al costat de l’A-2.

Els Bombers van rebre l’avís del foc a les 14.39 hores i fins al lloc van acudir una dotzena de dotacions terrestres dels Bombers així com un helicòpter i diferents dotacions dels Agents Rurals i una patrulla dels Mossos d’Esquadra, una altra de la Policia Local i una ambulància del SEM, que va atendre al lloc dos bombers per inhalació de fum.

Segons els Bombers, l’incendi es va originar en una zona on hi havia pneumàtics. Per extingir-lo, els bombers i els responsables de l’abocador van utilitzar màscares, ja que el fum era molt dens.

La gran columna de fum va alertar els veïns de la ciutat i de bona part del pla de Lleida, atès que era visible des de diferents punts de la Segarra, l’Urgell, la Noguera i el Pla d’Urgell. De fet, el telèfon 112 va rebre nombroses trucades de testimonis que alertaven de la immensa columna de fum.

A prop de l’abocador de Cervera es troba el refugi d’animals de la Segarra. Des d’allà van fer una crida a la ciutadania per resituar els gossos en cases d’acollida. Van aconseguir buidar la protectora.

tracking