SEGRE

COMARQUES

Denuncien a l'amo d'un llebrer per presumptament matar-lo a cops a Balaguer

El veterinari va considerar que havia mort per traumatismes en ambdós costats del cos

Imatge de l'indret on es va trobar l'animal

Imatge de l'indret on es va trobar l'animalAgents Rurals

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents Rurals de la Generalitat van localitzar divendres un gos llebrer mort i amagat entre matolls amb signes d’haver estat matat a cops en una zona forestal de Balaguer, i han denunciat el seu amo, un veí d’aquesta ciutat.

Els agents van recollir el llebrer i el van portar a un veterinari, que va considerar que havia mort per traumatismes en ambdós costats del cos, incompatibles amb un atropellament, per la qual cosa va assegurar que havia "mort a pals", ha informat Europa Press el cap del Cos a la Plana de Lleida, Llorenç Ricou.

El gos portava un microxip amb el nom d’una persona amb domicili a Toledo, que va permetre als agents contactar amb el Col·legi Oficial de Veterinaris de Castella-la Manxa i esbrinar que el gos havia estat venut a una persona de Balaguer, relaten Agents Rurals a Twitter.

Amb la col·laboració dels Mossos d’Esquadra, van citar el propietari i la Conselleria de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat li ha obert un expedient per infracció molt greu de la Llei protecció dels animals.

tracking