SEGRE

ADMINISTRACIÓ COMARCAL

La residència, prioritat d'Ibarz com a president del Baix Cinca

Investit amb el suport del PAR, que tindrà la vicepresidència

Ibarz va prendre possessió del càrrec com a president del Baix Cinca.

Ibarz va prendre possessió del càrrec com a president del Baix Cinca.PSOE FRAGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La residència comarcal per a la tercera edat serà una de les prioritats del nou president del Baix Cinca, el socialista Marco Ibarz. Així ho va anunciar ahir, durant el ple en què va prendre possessió del càrrec en substitució d’Evaristo Cabistáñ. Ibarz, alcalde de Saidí, va ser investit amb els deu vots del PSOE i els tres del PAR, formació que assumirà una vicepresidència a la nova corporació comarcal.

Ibarz va afirmar al ple que els serveis a la ciutadania ocuparan el centre de la seua gestió al capdavant de la comarca. Va assenyalar com a exemple el projecte de la residència per a la tercera edat, encara que va apuntar també a la necessitat de polítiques que contribueixin a frenar la despoblació als municipis rurals.

L’acord del PSOE i PAR per governar la comarca atorga a aquestes dos formacions una majoria absoluta molt ajustada, davant els dotze vots que suma l’oposició: el PP, amb nou edils; Compromís per Fraga, amb dos; i l’únic membre de Cs. Ibarz va manifestar el seu desig d’aconseguir que totes les formacions polítiques “remin en la mateixa direcció”.

tracking