SEGRE

SUCCESSOS EMERGÈNCIES

Els socorristes salven la vida d'una nena a Mollerussa

La ràpida actuació va evitar una nova tragèdia a les comarques de Lleida || En els darrers cinc anys han mort quatre menors

Imatge de la piscina gran del complex municipal.

Imatge de la piscina gran del complex municipal.AYUNTAMIENTO DE MOLLERUSSA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una menor de sis anys va estar a punt de morir ofegada ahir a la tarda a les piscines municipals de Mollerussa. Segons el consistori, la nena, veïna de Mollerussa, va ser rescatada pels socorristes i un cop reanimada i estabilitzada va ser traslladada en ambulància a l’Hospital Arnau de Vilanova amb pronòstic greu.

Els fets van tenir lloc al voltant de les 4 de la tarda a la piscina gran del complex municipal, quan els socorristes es van adonar que la menor, que s’estava banyant en una zona que té 1,20 metres de profunditat, no es movia i van acudir ràpidament per treure-la de l’aigua. Mentre un d’ells va iniciar les maniobres de reanimació, l’altre va anar a buscar el desfibril·lador, que finalment no va ser necessari.

L’11 de juliol passat un dels socorristes de la piscina municipal d’Alcarràs va evitar que morís ofegat un altre nen de vuit anys. Uns dies abans, es va viure un cas molt similar a les piscines del Club Tennis Mollerussa, on un nen de 6 anys va estar a punt de perdre la vida ofegat.

Quatre menors d’edat han mort ofegats en espais aquàtics en els darrers cinc anys a les comarques de Lleida. L’última tragèdia es va produir el 17 de juny passat, quan un adolescent de 14 anys de la Granja d’Escarp va morir a l’hospital hores després d’haver-se ofegat a les piscines d’aquesta localitat.

tracking