SEGRE

MOSSOS FURT

Detenen un veí de Seròs que va robar 15 corders a un ramader del poble

Camps de fruiters florits per la calor a Seròs, al Baix Segre.

Camps de fruiters florits per la calor a Seròs, al Baix Segre.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van detenir dimecres al migdia un veí de Seròs de 36 anys acusat de robar 15 corders, valorats en 1.600 euros, a un ramader del poble. L’home va ser arrestat a Maials a les 12.15 hores quan ja havia aconseguit vendre 14 dels 15 animals.

Els fets es remunten a dilluns, quan un ramader de Seròs va denunciar davant dels Mossos d’Esquadra que algú li havia robat 15 corders de la seua explotació. La policia catalana va obrir una investigació que va finalitzar dimecres a Maials amb la detenció del suposat autor del robatori. L’arrestat és un veí de Seròs de 36 anys i nacionalitat espanyola sense antecedents penals. Va ser arrestat com a presumpte autor d’un delicte de furt i estava previst que passés ahir a disposició judicial. Paral·lelament, els Mossos d’Esquadra continuen amb la investigació oberta perquè el ramader havia patit anteriorment altres robatoris i no es descarta que hagin pogut ser obra de la mateixa persona.

Tercer robatori que pateix

La víctima és el mateix ramader que el novembre de l’any passat va denunciar que uns desconeguts li van robar un total de 65 corders en dos assalts. En aquella ocasió, va afirmar a aquest diari que creia que els autors havien estat les mateixes persones. També va assegurar que es plantejava deixar l’explotació per falta de seguretat.

tracking