SEGRE

SUCCESSOS TRÀNSIT

Mor un veí de l'Albi en una sortida de via a l'AP-7 al Vallès

L’accident es va produir dissabte a la nit quan el cotxe que conduïa va fer diverses voltes de campana || Quatre ferits al bolcar un cotxe a les Avellanes

AP-7, quilòmetre 104

AP-7, quilòmetre 104, a Sant CeloniGOOGLE MAPS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un veí de l’Albi de 51 anys, Josep Sans Urdiales, va morir dissabte a la nit després que el cotxe que conduïa patís una sortida de via i fes diverses voltes de campanes a l’autopista AP-7 a l’altura de Sant Celoni, al Vallès Oriental. L’accident es va produir a les 20.19 hores i la víctima mortal era l’únic ocupant. Els Mossos, que investiguen les causes del sinistre, van desplaçar quatre patrulles fins al lloc en un dispositiu en què van participar tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i dos ambulàncies medicalitzades del Sistema d’Emèrgencies Mèdiques (SEM). L’accident va obligar a tallar durant una hora l’AP-7 en direcció a Girona i a les 21.15 es va reobrir un carril, la qual cosa va originar cues de més de tres quilòmetres. A les 22.25 hores es va normalitzar la situació. Josep Sans Urdiales també havia residit a Juneda i Cervera, segons van informar fonts solvents a aquest diari.

D’altra banda, els quatre ocupants d’un turisme van resultar ferits a primera hora del matí d’ahir a la carretera LV-9046 al terme municipal de les Avellanes i Santa Linya, segons van informar els Bombers. L’accident va tenir lloc a les 6.04 hores en direcció a Gerb quan un turisme va tenir una sortida de via i va fer una volta de campana. Els quatre ocupants van resultar ferits però van poder sortir del vehicle pel seu propi peu. Tots ells van ser evacuats a l’hospital Arnau de Vilanova amb pronòstic lleu. Al lloc van acudir dos dotacions dels Bombers, diverses patrulles dels Mossos i ambulàncies del SEM. D’altra banda, dos persones més van resultar ferides ahir en una col·lisió entre un turisme i una furgoneta a la ciutat de Lleida. L’accident es va produir a les 12.54 hores a l’altura del número 124 de passeig de Ronda, entre Rovira Roure i Humbert Torres. El conductor de la furgoneta va marcar 1,12 mg/l al test d’alcohol i va ser denunciat penalment per un delicte contra la seguretat en el trànsit.

Cap de setmana negre amb cinc víctimes mortals a Catalunya

Un total de cinc persones han mort aquest cap de setmana en accidents de trànsit a Catalunya. Tres de les víctimes van morir en la col·lisió frontal que hi va haver dissabte a l’Eix de l’Ebre (C-12) a Xerta. El conductor, de 30 anys, i la seua filla, de tres, van morir a l’acte mentre que el copilot, de 32, va morir ahir a l’hospital Joan XXIII de Tarragona. Tots eren veïns de Tortosa. Pel que sembla, la nena viatjava al seient posterior i no anava en una cadira infantil. Respecte a les causes, els Mossos creuen que es tracta d’una imprudència per part del conductor mort, que hauria circulat amb un excés de velocitat i estaria intentat un avançament en una zona prohibida. D’altra banda, un motorista de 57 anys va morir ahir en una sortida de via a l’N-II a Sant Pol de Mar (Maresme).

tracking