SEGRE

MUNICIPIS EQUIPAMENTS

Fraga ja expropia terrenys per a la depuradora del barri de Miralsot

Unes 200 persones viuen en aquesta zona i es preveu una inversió de 215.242 euros

Imatge d’arxiu de l’ajuntament de Fraga.

Imatge d’arxiu de l’ajuntament de Fraga.AYUNTAMIENTO DE FRAGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Fraga ha iniciat els tràmits per expropiar els terrenys a la zona del barri de Miralsot per a la construcció d’una futura planta depuradora d’aigües residuals. El ple que tindrà lloc demà dimecres preveu donar llum verda a l’expropiació de les parcel·les que siguin necessàries després que el mes d’abril passat s’aprovés el projecte de construcció de la planta del barri de Miralsot, en el qual resideixen unes dos-centes persones. Aquest projecte contempla una inversió de poc més de 215.242 euros. El consistori compta amb una subvenció de 204.480 euros del Govern d’Aragó i la previsió és que les obres es puguin licitar a finals d’aquest any perquè es posi en marxa el 2020.

D’altra banda, el ple municipal també debatrà un canvi en la qualificació urbanística dels terrenys que la firma Becton Dickinson té al polígon industrial de la capital del Baix Cinca. En concret, segons fonts municipals, l’empresa preveu construir una nova nau logística dins dels terrenys de la seua propietat que tenen una qualificació diferent de la que es requereix per poder ampliar i aixecar aquesta nova planta logística i el ple preveu aprovar definitivament el canvi.

D’altra banda, divendres passat el consistori de Fraga va acollir la celebració de la primera junta de portaveus d’aquesta legislatura. Anteriorment, el mes de juny, ja s’havia portat a terme una reunió amb els portaveus dels diferents grups polítics amb representació a l’ajuntament de Fraga, però la de divendres va ser la primera junta de portaveus d’aquest mandat 2019-2023.

A la junta de portaveus van assistir els representants de tots els grups polítics amb representació al consistori fragatí.

tracking