SEGRE

TRÀNSIT EMERGÈNCIES

L'enèsim accident talla l'autovia A-2 més de tres hores a Fonolleres

Dos persones van resultar ferides al col·lidir un camió i una furgoneta || Un dels vehicles va bolcar i va provocar retencions de més de tres quilòmetres

Una grua de gran tonatge va haver de retirar el camió bolcat de la calçada.

Una grua de gran tonatge va haver de retirar el camió bolcat de la calçada.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dos persones van resultar ferides ahir en una col·lisió entre una furgoneta i un camió en l’enèsim accident a l’A-2, al seu pas per Fonolleres, que va tallar dos dels carrils de circulació durant més de tres hores i va provocar cues quilomètriques. Segons van informar els Bombers de la Generalitat, l’avís d’emergència es va rebre pocs minuts després de dos quarts de set del matí quan, per causes que es desconeixen, un camió que transportava fruita i una furgoneta van xocar al quilòmetre 512 d’aquesta autovia en sentit Barcelona. Fins al lloc dels fets es van traslladar diverses dotacions dels bombers, així com una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i Mossos d’Esquadra, que van regular el trànsit. A conseqüència de l’impacte, la passatgera i el conductor del camió van resultar ferits. La calçada va quedar plena de fruita i verdura i, per tornar a normalitzar la circulació, va caldre una grua de gran tonatge per retirar el camió, que va quedar bolcat i ocupava dos dels tres carrils de circulació.

D’altra banda, un tràiler que transportava pinso va bolcar ahir al matí a la carretera A-22, a prop d’Alcoletge. El sinistre es va registrar a les 13.25 hores i fins al lloc dels fets es van desplaçar tres dotacions dels Bombers. El conductor, que va resultar ferit al cap i la mà, va sortir del vehicle pel seu propi peu. En aquest cas no va ser necessari tallar la circulació perquè el camió no va afectar cap carril. A l’entrada de Tàrrega per la C-14, un cotxe també va sortir de la via ahir al matí.

L’A-2 registra més d’un accident al dia

L’any passat es van registrar 345 accidents al tram lleidatà de l’A-2, mentre que en els sis primers mesos del 2019 se’n van registrar 203, per la qual cosa s’ha passat de 28,7 sinistres al mes a més d’un al dia. Com ja va publicar SEGRE, els Mossos d’Esquadra han demanat a Foment que millori el ferm de l’autovia al haver-se incrementat els sinistres, la majoria amb camions implicats.

Una grua de gran tonatge va haver de retirar el camió bolcat de la calçada.

Una grua de gran tonatge va haver de retirar el camió bolcat de la calçada.SEGRE TÀRREGA

tracking