SEGRE

COMUNICACIONS INCIDÈNCIES

Una altra avaria a la línia de la costa afecta 30 passatgers

Renfe anul·la avui deu trens amb parada a Lleida || La vaga d’Alsina Graells afectarà el transport urbà de Tàrrega

L’acte que Junts per Tàrrega va celebrar ahir a la biblioteca.

L’acte que Junts per Tàrrega va celebrar ahir a la biblioteca.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una nova avaria a la línia de tren de la costa (R-13, de Lleida a Barcelona per Valls) va afectar ahir trenta passatgers. El tren que va sortir de la capital catalana a les 06.47 hores es va quedar parat a Valls a les 08.47, per la qual cosa els trenta viatgers que anaven en aquest comboi van arribar a Lleida amb autocar i amb gairebé dos hores de retard, segons van informar des de Renfe. Aquesta incidència, que no va afectar més circulacions, se suma a la de dissabte, quan un tren de la mateixa línia es va incendiar a l’estació de Salomó (Tarragona).

En un altre ordre de coses, Renfe ha cancel·lat per avui deu trens amb parada a Lleida per la vaga de la CGT. Dels trens amb origen Lleida i destinació Barcelona, s’anul·len el Regional Express de les 15.45 hores, el Regional de les 19.57, l’Avant de les 20.40 i l’AVE de les 21.31. En el trajecte invers, s’anul·len els Regional Express de les 11.43 hores i 13.43, el Regional de les 19.09 i l’Avant de les 20.10.

D’altra banda, la vaga de conductors d’Alsina Graells convocada des de demà fins dissabte afectarà el transport interurbà de Tàrrega. Per aquesta raó, els serveis mínims de dijous i divendres (dissabte no hi ha bus) que s’oferirà seran les circulacions de les 07.30, 08.30, 12.00 i 17.30 hores. Les aturades tindran incidència també en el transport interurbà de la Val d’Aran, a més de les línies que connecten Lleida amb Barcelona i la que uneix la capital del Segrià amb la Seu i Andorra, entre d’altres. En les hores punta, Alsina Graells oferirà el 40% dels serveis i durant la resta del dia es deixaran el 20% dels trajectes i dissabte, el 33%. La vaga tindrà incidència a les línies de transport que deixa l’empresa al pla, el Solsonès i la Val d’Aran (vegeu SEGRE d’ahir).

Insten a traslladar l’estació de busos de Tàrrega

Junts per Tàrrega, a l’oposició, exigirà en un ple que l’actual equip de govern d’Esquerra Republicana i la CUP reprengui el projecte per traslladar l’estació d’autobusos i situar-la a la vora de la de trens. Durant una sessió oberta a la ciutadania, van defensar el projecte que van impulsar en el mandat anterior.

tracking