SEGRE

ECONOMIA

Neilson renova l'acord amb l'Aeroport d'Alguaire per seguir portant esquiadors britànics al Pirineu

Neilson posarà a la venta 10.000 paquets turístics que passaran per l’aeroport de Lleida

Un dels avions de Neilson que van aterrar ahir a l’aeroport lleidatà.

Un dels avions de Neilson que van aterrar ahir a l’aeroport lleidatà.LLEONARD DELSHAMS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els vols del touroperador Neilson tornaran per novè any consecutiu a l’aeroport d'Alguaire per la propera temporada d’hivern. Ja s’ha signat l’acord de la propera temporada.

En aquest acord, com cada any, l’aeroport es compromet a oferir els serveis necessaris per a la funcionalitat de la operativa de Neilson, incloent l’acord amb l’aeroport de Reus per dies amb baixa visibilitat, per permetre els passatgers arribar a la destinació final sigui quin sigui l’aeroport a on aterri. Per la seva banda Neilson posarà a la venta 10.000 paquets turístics que passaran per l’aeroport de Lleida. Aquest any també s’inclouran en aquests paquets turístics les estacions d’esquí catalanes, a part de les andorranes.

Neilson repeteix aeroport per la rapidesa en gestionar l’arribada del passatgers fins a destinació final. També, posen de relleu que la gestió de maletes i passaports és més àgil que en un altre aeroport de dimensions més grans, així com la rapidesa en la facturació i temps d’espera del passatgers per a la tornada.

Així mateix, se sumarà a la operativa de Neilson l’altre operador, Quality Travel, que porta esquiadors durant la temporada d’hivern al Pirineu.

Actualment l’aeroport està en plena operativa d’estiu, afegint Maó i Eivissa cadadivendres i cada diumenge.

tracking