SEGRE

ORGANISMES CONSTITUCIÓ

La Segarra deixa una vicepresidència lliure al seguir oberta a un pacte

Vista de la sala de plens de la Paeria de Cervera.

Vista de la sala de plens de la Paeria de Cervera.X. S.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El consell de la Segarra ha reduït les vicepresidències de quatre a tres. El president, Francesc Lluch (ERC), va argumentar ahir que “deixem la porta oberta perquè algun partit, si així ho creu, pugui entrar al govern en el futur”. Val a recordar que ERC governa en minoria a la Segarra.

El ple de dimecres va nomenar Xavier Pintó, Elisabet Jové i Josep Esquerra com a vicepresidents. El cartipàs s’ha distribuït de la següent manera: Montserrat Farrera, consellera de Turisme, Comerç, Consum i Participació Ciutadana; Josep Esquerra, responsable de Promoció Econòmica; Gemma Martínez, Serveis Socials, Salut i Igualtat; Elisabet Jové té les carteres d’Ensenyament i Cultura; Canòlich Fàbrega és la consellera comarcal de Joventut i Esports; Xavier Pintó és el responsable de Proveïment d’Aigües i Serveis Tècnics; Josep Maria Castella gestiona Medi Ambient i Joan Santacana, Hisenda, SAT, Transparència i Noves Tecnologies.

Les retribucions baixen lleugerament al passar de dos mitges jornades a una mitja jornada i a una altra del 25%, que ocupen Xavier Pintó i Gemma Martínez. Com en l’anterior mandat, el president no percep retribució del consell. Els portaveus són Joan Santacana (ERC), Imma Secanell (JxCat), Raimond Fusté (PSC-CP) i Dània Verdés (CUP).

tracking