SEGRE

ADMINISTRACIÓ OPOSICIONS

Tàrrega obre un concurs per a cinc places de Policia Local

Amb els nous agents, la plantilla passarà de 14 a 19 efectius

Vista de la ciutat de Tàrrega

Tàrrega obre un concurs per a cinc places de Policia LocalXavier Santesmasses

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Tàrrega ha aprovat, en junta de govern, la convocatòria de cinc places d’agent de la Policia Local en règim de funcionari de carrera. El procés selectiu, les bases del qual es publicaran en els pròxims dies, serà per concurs oposició.

Amb la incorporació dels cinc nous agents, la plantilla del cos passarà de catorze a dinou efectius (setze agents, dos caps i un subinspector). S’ha de remarcar que una de les places convocades també cobrirà la vacant que va deixar el mes d’abril passat un agent que es va acollir al decret estatal de jubilació avançada als 59 anys. L’alcaldessa, Alba Pijuan, va manifestar que la consolidació de la plantilla de la Policia Local és una de les prioritats del consistori en matèria de governació i seguretat. “Completar els efectius policials en règim de personal funcionari suposarà un reforç significatiu del cos, que desenvolupa una gran tasca de servei a la ciutadania”, va afirmar l’alcaldessa.

L’ajuntament no va poder incorporar tres policies interins a finals de juliol per una sentència del TS

Una recent sentència del Tribunal Suprem prohibeix als ajuntaments contractar agents de la Policia Local en règim d’interinitat i obliga que siguin funcionaris de carrera. Aquesta sentència ha afectat especialment l’ajuntament de la capital de l’Urgell, que tenia previst incorporar a la plantilla tres policies locals interins a finals del mes de juliol passat. La sentència va obligar el consistori a anul·lar aquest procés.

L’ajuntament també ha donat llum verda al procés selectiu per cobrir una plaça vacant de tècnic en educació social mitjançant concurs oposició, en règim de personal laboral temporal.

Aquesta mesura permetrà desenvolupar a Tàrrega un model d’atenció del departament de Treball, Assumptes Socials i Famílies anomenat SIS (Serveis d’Intervenció Socioeducativa no residencial per a nens i adolescents en situació de risc i les seues famílies).

tracking