SEGRE

EDUCACIÓ CENTRES

L’escola de Montellà deixa la ZER per “incompatibilitat de projectes”

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’escola Ridolaina de Montellà no formarà part de la zona escolar rural (ZER) Baridà-Batllia el curs vinent. Aquesta “separació” rau en la “incompatibilitat” de projectes amb la resta de centres de l’entitat.

El col·legi, que compta amb més d’una trentena d’alumnes, forma part del programa d’Escola Nova 21, una línia educativa viva i activa basada en la teoria de les intel·ligències múltiples i que implica “respectar el lliure desenvolupament dels alumnes, donar la mateixa importància a totes les intel·ligències i deixar que cadascun d’ells s’expressi”.

En aquest sentit, la directora de l’escola de Montellà, Gemma Bach, va explicar que “el nostre currículum pedagògic amb el de resta de centres de la ZER era cada vegada més diferent i no tenia sentit continuar dins de l’entitat” i va assegurar que “la separació ha estat totalment amistosa i d’acord entre les dos parts, per la qual cosa estem molt satisfets”.

Així mateix, la directora del centre va destacar que totes les activitats com la setmana blanca d’esquí es continuaran duent a terme amb la ZER, que ara la formaran les escoles de Lles de Cerdanya, Martinet, Prullans i Prats, tots a la Cerdanya lleidatana.

tracking