SEGRE

MOBILITAT INICIATIVES

Llest el projecte del futur carril bici de les Borges, que tindrà un quilòmetre

A exposició pública un mes des del dia 19, les obres duraran 3 mesos després d’adjudicar-les

Fusté explica el projecte a la tinent d’alcalde Núria Palau.

Fusté explica el projecte a la tinent d’alcalde Núria Palau.A.L.B.B..

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de les Borges ja ha elaborat el projecte del carril bici que unirà tots els centres educatius de la població, tal com es va comprometre el consistori abans de les eleccions municipals del mes de maig, ja que es tracta d’una petició veïnal que es finançarà amb els 50.000 euros destinats a través del pressupost participatiu.

Finalment, tindrà poc més d’un quilòmetre i no dos, com s’havia previst al principi, encara que, segons fonts municipals, en una pròxima fase sí que arribarà fins a la banqueta del Canal i al centre d’entitats acabat de construir. Unirà l’Escola Joan XXIII i la Llar d’Infants, el col·legi Montserrat i l’Institut Josep Vallverdú. Passarà pels carrers Doctor Trueta, Pere Calders, Comerç, Via Aurèlia, Onze de Setembre, Pere Mies, Bellavista i General Güell.

La regidora de Participació Ciutadana, Maria Fusté, va presentar ahir el projecte, que sortirà a exposició pública el dia 19. L’objectiu és que les obres durin tres mesos. Prèviament, s’ha fet un estudi de viabilitat per garantir la seguretat.

Veto al joc amb diners, abocaments i grafitis al carrerPintar grafitis en llocs públics, incitar a apostar diners en jocs nens i discapacitats, ocupar zones públiques sense permís, abocar residus perillosos o que puguin provocar focs, llançar al clavegueram productes corrosius o sòlids i deixar mobles al carrer tindrà multes de fins a 2.400 € amb la nova normativa de civisme.

tracking