SEGRE

TRÀNSIT SINISTRALITAT

Mor un veí de la Baronia de Rialb de 57 anys al caure amb el seu totterreny per un barranc

La víctima, de 57 anys i de Vilaplana, viatjava amb una altra persona, que va resultar il·lesa || Els accidents han segat 22 vides a les carreteres lleidatanes aquest any

Una ambulància del Servei d'Emergències Mèdiques

Una ambulància del Servei d'Emergències MèdiquesSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un veí de Vilaplana de 57 anys, Josep Cots, va morir a primera hora de la tarda d’ahir després que el totterreny que conduïa sortís de la via i caigués per un barranc a la carretera C-1412b al seu pas per la Baronia de Rialb. Segons va informar el Servei Català de Trànsit, l’accident es va produir a les 14.20 hores i al vehicle viatjava un altre ocupant, que va resultar il·lès i no va necessitar atenció mèdica. Per causes que es desconeixen i s’investiguen, el conductor va perdre el control i va caure pel barranc, limítrof amb aquesta via. Fins al lloc del sinistre es van desplaçar tres patrulles dels Mossos d’Esquadra i dos ambulàncies del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM), que no van poder fer res per salvar-li la vida malgrat l’atenció que va rebre. Josep Cots, conegut com el Josep de can Pampaló, residia a Vilaplana, nucli descentralitzat de la Baronia de Rialb, un poble amb molt poques cases habitades durant tot l’any i on la tràgica notícia va causar una gran commoció entre els veïns.

A la mateixa via en la qual ahir va tenir lloc aquest nou sinistre mortal, a la C-1214b a Artesa de Segre, va morir el passat 22 de juliol un veí d’Isona de 73 anys. En aquest cas, el cotxe que conduïa va patir una sortida de via i va xocar contra una arqueta de reg. En el que va d’any, les carreteres lleidatanes han registrat un total de 22 víctimes mortals, cinc més que en el mateix període de l’any passat.

Pel que fa a l’edat, set de les vint-i-dos víctimes eren majors de 65 anys. L’última va tenir lloc el passat dia 25 de juliol a l’A-2 al seu pas per Torres de Segre, quan va morir un veí de Mollerussa de 44 anys. El turisme que conduïa va impactar contra un camió que es trobava aturat en la retenció causada per l’incendi d’un tràiler. A conseqüència de l’accident va morir el conductor del vehicle i únic ocupant. Al tram lleidatà de l’autovia A-2 han mort tres persones.

tracking