SEGRE

MEDI AMBIENT GESTIÓ

El Segrià carrega contra Calvet per descartar parar l'abocador de Riba-roja

El ple d’ahir del consell del Segrià.

El ple d’ahir del consell del Segrià.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president del consell del Segrià, David Masot, va carregar ahir contra el conseller de Territori, Damià Calvet, per les declaracions en què assegurava que és difícil parar la construcció del dipòsit de residus industrials de Riba-roja, perquè el projecte compta amb els permisos ambientals i urbanístics, tramitats al seu temps, amb la forma i amb transparència, i que en les revisions exhaustives que s’han dut a terme, també de la llicència d’obres municpal, no s’han trobat esquerdes que permetin parar-lo.

Va assegurar que “l’abocador no respon al model territorial que vol el Govern però no podem prevaricar ni fer actes arbitraris”, segons va dir en una entrevista a ACN. Per la seua part, Masot va assegurar sentir-se decebut i enganyat amb aquesta decisió. Va explicar que dilluns vinent es reuniran els alcaldes contraris a l’abocador al consell de la Ribera d’Ebre per decidir quines mesures prendre a partir d’ara i concretar si es reprenen les manifestacions en contra de l’abocador.

D’altra banda, el ple del consell del Segrià va debatre ahir sobre el nou organigrama de la corporació. L’equip de govern (JxCat i ERC) tindrà una presidència, dos vicepresidències i dos assessors. L’oposició va criticar la distribució d’assessors en el govern comarcal.

tracking