SEGRE

SUCCESSOS TRÀNSIT

Atropellen tres dones de la Seu d'Urgell en menys de 24 hores

Les víctimes, de 45, 60 i 70 anys, seguien ingressades ahir a l’hospital de la localitat || Dos d’elles hauran de ser intervingudes per les fractures de l’impacte

L’atropellament d’ahir va tenir lloc al pas de vianants del carrer Bisbe Iglesias Navarri de la Seu.

L’atropellament d’ahir va tenir lloc al pas de vianants del carrer Bisbe Iglesias Navarri de la Seu.C.SANS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dos veïnes de la Seu d’Urgell de 60 i 70 anys van haver de ser trasllades ahir a l’hospital després de ser atropellades a l’encreuament del carrer Bisbe Iglesias Navarri amb l’avinguda Salòria de la ciutat. El succés es va produir tot just 24 hores després que una motorista de 45 anys fos atropellada per un cotxe. El primer d’aquests accidents es va produir dijous pocs minuts abans de les nou del matí, al Camí Ral de Cerdanya, a la zona poliesportiva municipal, quan un vehicle que realitzava maniobres marxa enrere per sortir de la zona d’estacionament va envestir una motorista. La víctima, de 45 anys, va ser traslladada en ambulància pel Sistema d’Emergències Mèdigues (SEM) fins a la Fundació Sant Hospital de la capital de l’Alt Urgell, on li van diagnosticar fractures a la cama i restava a l’espera de ser operada. El segon incident es va produir ahir a les 08.47 hores. En aquest cas, dos veïnes van ser atropellades per un vehicle al creuar pel pas de vianants. Fonts pròximes al cas van explicar que les dos dones, de 60 i 70 anys, respectivament, es dirigien a fer un tomb a la zona pròxima al riu Segre quan es va produir l’accident. Totes dos dones pateixen fractures a les extremitats i seguien ingressades al centre mèdic, on com a mínim una d’elles haurà de ser intervinguda. La Guàrdia Urbana ja ha obert una investigació per poder aclarir els fets, si bé van apuntar que el conductor va donar negatiu a la prova d’alcoholèmia.

Entre els últims casos d’aquest tipus, destaca el d’una dona de 40 anys que va resultar ferida crítica al ser atropellada per un cotxe a la carretera L-702 entre Artesa de Lleida i Lleida, el passat 11 de juliol. En aquest cas, el conductor del turisme, de 45 anys, va donar positiu al test de drogues.

Així mateix, fa tot just una setmana, el dia 31 de juliol, una dona embarassada va resultar ahir ferida de caràcter menys greu al ser atropellada juntament amb el seu fill de tres anys a Lleida. Fins al lloc es va traslladar una patrulla de la Guàrdia Urbana i una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) que, després d’una primera revisió, van decidir traslladar la mare a l’hospital Arnau de Vilanova.

tracking