SEGRE

SUCCESSOS EMERGÈNCIES

Ferit a l'esfondrar-se casa seua a les Borges

L’home, de 73 anys, va haver de ser rescatat pels Bombers de la Generalitat al cedir part del terra de fusta de la segona planta i quedar atrapat d’una cama

Vistes de l’edifici de les Borges on es va esfondrar el terra.

Vistes de l’edifici de les Borges on es va esfondrar el terra.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ensorrament del terra de fusta d’una casa de les Borges Blanques es va saldar ahir amb un ferit lleu que va haver de ser rescatat pels Bombers. El succés va ocórrer pocs minuts després de les onze del matí en un habitatge de la plaça Ramon Arqués on, per causes que es desconeixen i s’investiguen, es va ensorrar part del terra de fusta de la segona planta i el propietari, de 73 anys, va quedar atrapat d’una cama. Fins al lloc es va desplaçar una patrulla de la Policia Local i sis dotacions dels Bombers de la Generalitat, que van tardar prop d’una hora i mitja a poder rescatar el septuagenari perquè havien d’apuntalar el sostre de la primera planta per evitar que aquest s’esfondrés durant les tasques, que es van prolongar una hora i mitja. Malgrat l’aparatós accident, l’home només va patir ferides de caràcter lleu i, segons els van informar els Bombers, no va necessitar ser traslladat a cap centre sanitari de la capital de les Garrigues.

A començaments del mes d’abril, una desena de veïns de Lleida van haver de ser desallotjats dels seus habitatges al produir-se un ensorrament en un pis d’un immoble del número 25 del carrer Maragall, al barri d’Universitat. Pel que sembla, l’ensorrament es va produir durant unes obres i va afectar una paret mestra, la qual cosa va causar la caiguda del sostre d’aquest habitatge, que és, al seu torn, el terra d’un pis de la segona planta. Fa just un any, l’agost de l’any passat, un paleta també va resultar ferit a l’ensorrar-se el sostre d’una casa que estava en obres al carrer Terol de Lleida. En aquest cas, va ser un veí el que va donar la veu d’alarma al presenciar l’ensorrament des de la terrassa de casa seua. Fins al lloc es van desplaçar sis dotacions dels Bombers (entre les quals la unitat canina, per descartar possibles víctimes entre la runa).

tracking