SEGRE

MUNICIPIS PROMOCIÓ

Eximeixen restaurants de pagar per estar a la Fira del Bolet

Mesura del consell per potenciar la participació a les jornades

La presentació de les Jornades del Bolet de l’any passat.

La presentació de les Jornades del Bolet de l’any passat.C.C.A.R.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El consell de l’Alta Ribagorça està preparant les tradicionals Jornades Gastronòmiques del Bolet i, com a novetat, enguany suprimirà la quota de 150 euros que havien de pagar tots els restaurants que desitjaven participar-hi. Segons la presidenta de l’organisme, María José Erta, d’aquesta forma es vol promoure la participació d’establiments alhora que continuar amb els actes de celebració dels 30 anys de la comarca que van començar l’any passat. A més, també es donarà la mateixa rellevància als productes de proximitat de la comarca que als bolets, amb menús i preus assequibles per tal de promocionar la riquesa gastronòmica de la comarca.

Las Jornades Gastronòmiques del Bolet se celebren el mes d’octubre i l’objectiu és duplicar el nombre de restaurants que hi participen, que generalment solen ser una dotzena d’establiments.

Segons Erta, aquest esdeveniment mereix tenir una repercussió més gran i ser un aparador perquè tots els restaurants de la comarca puguin promocionar els seus menús amb els productes típics de cada poble.

tracking