SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

Detingut a Alcarràs per agredir sexualment una dona a Múrcia

L’investigat treballava de temporer al Segrià quan va ser arrestat, el juny passat || També se l’acusa d’un delicte contra els drets dels treballadors

Vista dels agents que han participat en l’operació contra l’explotació laboral i sexual.

Vista dels agents que han participat en l’operació contra l’explotació laboral i sexual.POLICÍA NACIONAL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional va detenir el mes de juny passat un home de 43 anys a Alcarràs per agredir sexualment una dona mentre els dos treballaven en una empresa de cítrics a Múrcia. L’investigat, d’origen tunisià però nacionalitzat espanyol, també està acusat d’un delicte social per explotació laboral. A banda del detingut a Alcarràs, dos persones més, responsables de l’empresa en qüestió, van ser arrestades a Tarragona. Segons van informar ahir fonts policials, les investigacions es van iniciar el mes de juny passat després de rebre la denúncia de treballadores estrangeres que eren explotades laboralment pels responsables d’una empresa de cítrics situada a Múrcia. A més, una d’elles va assenyalar que havia patit diverses agressions sexuals per part d’un d’ells.

Després de multitud de gestions, els agents, amb suport de la comissaria de la Policia Nacional de Lleida, van poder arrestar un dels denunciats a Alcarràs, on estava treballant com a temporer a la campanya de la fruita. Es tracta de l’home que ha estat denunciat per una de les empleades d’agredir-la sexualment. Segons fonts pròximes, ocupava un lloc d’encarregat a l’empresa de Múrcia i se n’aprofitava per abusar de la jove. Així mateix, a la ciutat de Tarragona es va arrestar dos persones més per delictes d’explotació laboral. Els tres van passar a disposició judicial. D’altra banda, el detingut a Alcarràs va prestar declaració davant del Jutjat d’Instrucció 1 de la ciutat de Lleida, en funcions de guàrdia, que va decretar la seua posada en llibertat amb càrrecs.

tracking