SEGRE

REIVINDICACIONS AGRICULTURA

Circulació intensa a l'A-2 en direcció Barcelona per la marxa lenta d'afectats pel gran incendi

La protesta finalitzarà cap a les 13.30 hores a la conselleria d'Agricultura

Agricultors i ramaders, a Torrefarrera abans de començar la marxa lenta.

Agricultors i ramaders, a Torrefarrera abans de començar la marxa lenta.Magdalena Altisent

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La marxa lenta organitzada aquest dimecres pels agricultors i ramaders afectats pel gran incendi de la Ribera d’Ebre provoca circulació intensa i retencions a l'A-2 en direcció Barcelona  (consulta l'estat del trànsit actualitzat)

La protesta, que va des de Lleida fins a la conselleria d’Agricultura per l’A-2, compta amb uns quaranta vehicles i està previst que finalitzi a les 13.30 hores a Barcelona.

La protesta ha sortit des del punt quilomètric 462 de l’autovia a l’altura de l’estació de servei de Torrefarrera quan passaven pocs minuts de les 9 del matí. 

Una vegada a Barcelona, els agricultors confien que a Agricultura algú els rebi per poder negociar i així poder frenar les protestes. Els afectats consideren insuficients les mesures anunciades fins ara pel Govern, que només preveu subvencions amb l’objectiu de netejar els boscos i una línia de crèdit de cinc milions d’euros per als propietaris de les finques. “Els agricultors necessiten ajuts directes que els ajudin a tirar endavant les seues explotacions”, va explicar el president d’Asaja a Lleida, Pere Roqué.

tracking