SEGRE

EQUIPAMENTS EDUCACIÓ

El nou institut de Secundària de Mollerussa comença a prendre forma

Instal·len 7 mòduls dels 23 previstos

Els set primers mòduls del nou institut de Mollerussa que es van instal·lar ahir.

Els set primers mòduls del nou institut de Mollerussa que es van instal·lar ahir.J.GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nou institut de Secundària de Mollerussa ja ha començat a prendre forma. L’empresa Dragados SA, adjudicatària de la construcció d’aquest equipament educatiu, va instal·lar ahir al matí els 7 primers mòduls prefabricats. Les obres que ha dut a terme el departament d’Educació continuaran la setmana que ve, entre el 19 i 20, quan se’n col·locaran 8 més. Els 8 últims arribaran durant l’última setmana d’agost, amb l’objectiu que el nou centre pugui inaugurar-se a l’inici del nou curs. Les obres es van iniciar a la primavera, quan el consistori va adjudicar la construcció dels fonaments de l’esmentat edifici a l’empresa Voltes Connecta SLU per un import de 226.077 euros, finançats al 50% entre el consistori i el departament d’Educació en virtut d’un conveni entre les dos administracions amb l’objectiu d’agilitzar l’obra.

Així mateix, l’ajuntament està duent a terme els treballs d’urbanització i enllumenat del nou vial d’accés a l’institut, que es troba ubicat darrere de la guarderia El Niu, al carrer Josep Tarradellas de la capital del Pla d’Urgell. Compten amb un pressupost que ascendeix a un total de 139.976 euros i van ser adjudicades a MyJ Gruas. Una pista poliesportiva completarà aquest nou centre educatiu.

L’institut només acollirà classes d’ESO mentre que el batxillerat es cursarà en els altres centres

Un total de 47 alumnes van iniciar el curs passat les classes a l’edifici municipal de Cal Duch, ja que el nou centre estava encara per construir. Per aquesta raó, el curs vinent aquest nou equipament allotjarà un total de 90 estudiants, 45 de primer curs juntament amb els de segon. Val a recordar que el nou institut només acollirà alumnes d’ESO. Els de batxillerat l’hauran de cursar als altres centres de la ciutat.

tracking