SEGRE

EMERGÈNCIA BOMBERS

Incendi d'alfals en una nau industrial d'Ivars d'Urgell

El foc va obligar a tallar la carretera LV-3333 en els dos sentits

En aquesta imatge aèria s’aprecia la gran columna de fum provocada per l’incendi.

En aquesta imatge aèria s’aprecia la gran columna de fum provocada per l’incendi.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un incendi en una nau industrial que acollia a l’interior bales d’alfals va obligar ahir a tallar en els dos sentits de la marxa la carretera LV-3333 que connecta Ivars d’Urgell amb Vallverd, poble del seu terme municipal.

El foc es va originar fora de les instal·lacions en una deshidratadora d’Aldahra, empresa líder del sector, i va acabar entrant a la nau, que va activar automàticament els aspersors contra incendis, que no van poder evitar que les flames es propaguessin per l’interior. L’avís de l’emergència es va produir a les 12.34 hores i fins al lloc dels fets es van traslladar deu dotacions dels Bombers de la Generalitat, agents de la Policia Local, ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques i diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra, que van tallar la carretera adjacent, l’LV-3333, per facilitar els treballs d’extinció dels bombers i garantir la seguretat dels veïns.

Fins i tot l’ajuntament d’Ivars d’Urgell va fer una crida als veïns a través dels seus perfils de Twitter i Facebook perquè no s’atansessin a la zona afectada en cas de no ser estrictament necessari i tanquessin portes i finestres perquè no els entrés el fum als habitatges.

A banda del farratge, no es van haver de lamentar més danys materials ni personals. Cap a les 18.00 hores els bombers van donar per perimetrat l’incendi.

Al tancament d’aquesta edició els serveis d’emergència continuaven remullant les restes de l’incendi i la carretera continuava tallada al trànsit.

tracking