SEGRE

ESNOTICIA

La gran majoria de pobles, amb piscines per lluitar contra la calor

Algunes amb aigua salada i amb jacuzzis

Imatge de veïns i turistes de la Seu d’Urgell banyant-se ahir a la piscina municipal.

Imatge de veïns i turistes de la Seu d’Urgell banyant-se ahir a la piscina municipal.C. SANS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Centenars de lleidatans omplen cada dia les piscines que hi ha a llarg de tota la demarcació. La gran majoria dels pobles de Lleida compten amb piscines municipals, que a l’estiu esdevenen el gran antídot contra la calor. Hi ha fins i tot alguns municipis que tenen jacuzzi al recinte o on l’aigua de la piscina és salada.

A l’estiu, aquests equipaments es converteixen també en el centre neuràlgic de les poblacions petites i acullen multitud d’activitats esportives i culturals. Aquest és el cas de la bibliopiscina i de cursos de submarinisme, com el que es va celebrar la setmana passada a la piscina d’Almenar i en què van participar vint veïns de la població.

Acullen multitud d’activitats i durant l’onada de calor moltes van obrir gratis o amb descomptes

A més, durant els episodis de calor extrema que s’han registrat aquests últims mesos (quan es van superar els 40 graus en diversos municipis de Ponent), les piscines de diverses localitats van obrir de forma gratuïta o van oferir descomptes als veïns per lluitar contra les altes temperatures. Aquest va ser el cas, per exemple, de Tàrrega i Solsona, encara que es van sumar a aquesta iniciativa multitud de pobles petits de Lleida.

tracking