SEGRE

TRÀNSIT EMERGÈNCIES

Mor un conductor i les seues dos filles resulten ferides en un accident a l'A-2 a Bell-lloc

El vehicle va sortir per la mitjana i va caure d’un pont d’uns 5 metres || La víctima, de 57 anys i de Madrid, és la quarta víctima de l’any al tram lleidatà d’aquesta autovia, amb un accident per dia

alt

Creat:

Actualitzat:

Un conductor de Madrid de 57 anys va morir i les seues dos filles van resultar ferides ahir al migdia després que el seu vehicle tingués un accident i acabés caient per un desnivell d’uns cinc metres a l’autovia A-2 al seu pas per Bell-lloc d’Urgell. Amb la d’ahir, ja són quatre les persones que han mort aquest any al tram lleidatà de l’autovia, en el qual s’han disparat els accidents. Concretament, l’any 2018 hi va haver 345 accidents, mentre que aquest any, fins al juny, ja se n’havien produït 203, per la qual cosa s’ha passat de 28,7 sinistres al mes a 33,8, més d’un al dia, com va avançar SEGRE.

El sinistre es va produir a les 14.08 hores a l’altura del quilòmetre 473 en direcció Lleida quan el vehicle, un monovolum Peugeot 5008, va sortir de la via per la mitjana, va travessar una barrera, va xocar contra un mur i va caure d’un pont d’uns cinc metres. El conductor, veí d’una localitat madrilenya, va morir pràcticament a l’acte, mentre que les seues dos filles, d’uns 20 anys, van resultar ferides i van ser evacuades a l’hospital Arnau de Vilanova.

Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per poder determinar les causes del sinistre

Els Mossos d’Esquadra, que van desplaçar dos patrulles a la zona, van obrir una investigació per poder determinar les causes de l’accident. Al dispositiu també van treballar dos dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del SEM. El sinistre no va causar retencions.

Els Mossos ja han demanat al ministeri de Foment que millori el ferm de l’autovia després que s’hagin disparat els accidents i el consell del Pla d’Urgell va anunciar que reclamarà al govern la creació d’un tercer carril a l’A-2 al seu pas per la comarca per tal de millorar la seguretat de la via.

El monovolum, un Peugeot 5008, després de caure d’un pont d’uns cinc metres d’altura.

El monovolum, un Peugeot 5008, després de caure d’un pont d’uns cinc metres d’altura.ITMAR FABREGAT

tracking