SEGRE

SUCCESSOS EMERGÈNCIES

Evacuades 200 persones per un incendi en un hotel de Rialp

La intensa fumarada va afectar una planta del Condes del Pallars, que aquests dies està gairebé ple || Sense ferits, els desallotjats van poder tornar al cap d’una hora

Clients i serveis d’emergències, ahir a les portes de l’hotel Condes del Pallars a Rialp.

Clients i serveis d’emergències, ahir a les portes de l’hotel Condes del Pallars a Rialp.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un incendi va obligar ahir a la tarda a desallotjar durant una hora unes 200 persones a l’hotel Condes del Pallars de Rialp, al Pallars Sobirà. Els serveis d’emergències van rebre l’avís a les vuit del vespre al ser alertats per l’hotel, situat a l’avinguda Flora Cadena de la localitat, que hi havia una intensa fumarada concentrada en una de les plantes de l’establiment.

Els responsables de l’hotel hi van actuar ràpidament i van evacuar les persones que es trobaven en aquell moment a l’interior de les instal·lacions, la qual cosa va evitar que alguna persona resultés intoxicada pel fum. Pel que sembla, l’origen del foc es va iniciar a la teulada d’un dels dos edificis de l’hotel, encara que ahir se’n desconeixien les causes.

Els Bombers van poder localitzar i extingir l’incendi, en una teulada de l’hotel, en un quart d’hora

Fins al lloc es van desplaçar tres dotacions dels Bombers de la Generalitat, així com unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i dels Mossos d’Esquadra. Els efectius van revisar les instal·lacions i van localitzar i van extingir l’incendi en quinze minuts. A partir de llavors, van iniciar les tasques de ventilació, que es van allargar durant una hora, moment en què els clients van poder tornar a l’hotel.

Fonts de l’establiment van assenyalar que gràcies a la ràpida actuació dels serveis d’emergències no es van registrar danys personals, ni tampoc materials d’importància, i van destacar que tot va quedar “en un ensurt”. L’hotel es troba aquests dies gairebé al cent per cent d’ocupació, amb més de 400 hostes.

El juliol passat, un altre incendi va obligar a desallotjar una vintena de treballadors d’una empresa del polígon industrial dels Frares de Lleida i dos van haver de ser atesos per intoxicació lleu de fum. Dies abans, un altre foc havia destruït del tot les instal·lacions de la factoria d’Iberspa a Cervera.

tracking