SEGRE

MUNICIPIS SERVEIS

Persones en risc d’exclusió social milloraran zones verdes de la Seu

Un empleat d’Integra Pirineus en una zona verda de la Seu.

Un empleat d’Integra Pirineus en una zona verda de la Seu.C.SANS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Persones en risc d’exclusió social o laboral s’encarregaran dels treballs de jardineria i del manteniment dels espais enjardinats de la Seu d’Urgell. L’ajuntament de la capital de l’Alt Urgell ha adjudicat aquestes tasques a l’empresa Integra Pirineus Alt Urgell, un centre especial de treball que a part de millorar els diferents espais públics del municipi, permet a l’ajuntament promocionar l’ocupació entre aquest col·lectiu. El contracte, que té una durada de tres anys, ha estat adjudicat per un import de 30.855 euros a l’any. L’equip de treballadors s’encarregarà del manteniment setmanal i també puntual d’un total de vint zones verdes repartides per tot municipi, entre les quals destaquen la plaça Joan Sansa o la de Lleteries. El consistori disposa a part d’una brigada municipal específica de jardineria.

D’altra banda, l’ajuntament ha adjudicat també el reforç del servei de neteja dels carrers de la ciutat. Aquest contracte s’ha adjudicat a Integra Pirineus per 24.035 euros i té una durada de tres anys.

Aquesta iniciativa posarà especial incidència en la millora de la imatge dels espais públics del centre històric, de Castellciutat, de l’Horta del Valira i de la zona de l’eixample de la ciutat.

tracking